Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

(Ogenschijnlijke) vertraging

Krachtig manifesteren heeft geen zin als je op een dood spoor zit. Daarom is het nodig dat je op tijd beseft wat je werkelijk nodig hebt in je leven. Als hard werken jouw manier is om met verdriet om te gaan, kan het qua tijdmanagement veel handiger zijn om eerst je verdriet op te lossen en daarna vanuit ontspanning te gaan werken. Tijdversnelling vraagt daarom ook om je op tijd terug te trekken en de rust te vinden om bewust te worden. 


Tijdlussen als sleutel voor bewustwording

In de Tzolkin vinden manifesteren en bewustwording tegelijkertijd plaats. Het is maar net waar je met jouw aandacht naartoe gaat. De sleutels voor bewustwording vind je terug in de thema's van de tijdlussen van 13 dagen. De tijdlussen hebben dezelfde zegels als de dagenergie. Als je de patronen binnen de Tzolkin bestudeert, zul je ontdekken dat tijdlussen altijd in het teken staan van het tijdzegel van de eerste dag van de tijdlus. Je krijgt dan 13 dagen de tijd om essentiële lessen te leren met betrekking tot de kracht van het eerste zegel. Als je deze lessen oppakt, kun je ze later als manifestatiekracht weer inzetten.


Bijbehorend symbool: tae-geuk

Als je het overzicht van de 21 tijdlussen bestudeert, zul je merken dat de achtergronden van de symbolen het patroon oranje-groen-paars volgen. Dit patroon is gesymboliseerd in de drievoudige yin-yang, die ook wel een tae-geuk wordt genoemd. Drie tijdlussen vormen samen een drie-eenheid, waarbij alle afzonderlijke delen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De tijdperiode waarin je het geheel kunt ervaren, wordt een kasteel genoemd en duurt 39 dagen. Kastelen geven ook belangrijke sleutels tot bewustwording.

Klik HIER voor een overzicht van de tijdlussen.