Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

VEELGESTELDE VRAGEN 


Met welk tijdzegel ben je geboren in de Triale Dreamspell kalender?

In de wereld van de Tzolkin is het interessant om te kijken naar het tijdzegel van je geboortedag. Dit zegel geeft je diepgaand inzicht in je persoonlijkheid. Binnen de Triale Dreamspell kalender heb je meestal een ander tijdzegel dan in de Duale Dreamspell. Dit 'nieuwe' zegel geeft je inzicht in je Triale Zelf, dat wil zeggen: jouw persoonlijkheid in de triale werkelijkheid. Er zijn veel mensen die zich herkennen in hun triale zegel. Het triale tijdzegel beschrijft de kwaliteiten waar je naartoe groeit op het moment dat je afstemt op de Nieuwe Tijd.


Heeft de Triale Dreamspell een andere trilling dan de Dreamspell?

De Triale Dreamspell heeft een veel hogere trilling dan de 'gewone' (duale) Dreamspell. Dit komt, bijvoorbeeld, tot uitdrukking in de 7 kastelen. In vergelijking met de 'gewone' Dreamspell kalender zijn er twee kastelen bijgekomen: het droomtijd kasteel en het kosmische kasteel. De thema's van deze kastelen openen de poort naar respectievelijk de beneden- en bovenwereld. De Triale Dreamspell biedt daardoor meer mogelijkheden om hardnekkige karmische patronen te doorbreken of om toegang te krijgen tot galactische kennis.


Hoe weet ik dat de kalender klopt?

In je hart kun je voelen of de kalender klopt. Maar dat betekent nog niet dat je klaar bent voor deze kalender. De Triale Dreamspell is bedoeld voor mensen die zichzelf willen bevrijden uit de wereld van tegenstellingen. Je kunt proefondervindelijk onderzoeken of de kalender ook voor jou werkt. Je doet dit door je aan te melden voor de Tzolkin berichten. Je krijgt dan elke dag en/of 13 dagen een bericht over de thema's van de nieuwe tijdlus. Als je merkt dat deze thema's ook in jouw leven spelen, dan weet je dat je bent afgestemd.