Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

VEELGESTELDE VRAGEN 


Waarom wordt het dagadvies via een app verstuurd en de tijdlusmelder via een e-mail?

Op deze website kun je je aanmelden voor de dagadvies app en de tijdlusmelder. Het dagadvies verspringt elke dag en behoeft daarom een 'snel' communicatiemiddel (smartphone, Whatsapp). De tijdlusmelder beschrijft periodes van 13 dagen. Je hebt langer de tijd nodig om deze thema's op je te laten inwerken. Om het proces van bewustwording te ondersteunen, vonden we het passend om een tragere medium in te zetten, de e-mail. Zowel de app als de e-mail bevatten links naar onze website.


Waarom hebben de symbolen de vorm van een schild?

De symbolen van de tijdzegels zijn bij TimeTools anders dan bij andere websites. Dat komt doordat wij werken met de universele symbolen, terwijl andere websites vasthouden aan moderne varianten op Maya beeltenissen. Op de website van TimeTools2013 hebben de symbolen de vorm van pijlen, terwijl dezelfde symbolen bij TimeTools2113 de vorm van een schild hebben. Het verschil heeft te maken met de trialiteit. In de Triale Dreamspell hebben de symbolen een schild, terwijl de pijlpunten horen bij de dualiteit. In de triale werkelijkheid ben je beter beschermd tegen negativiteit van de wereld om je heen.


Waarom bestaan TimeTools2113 en TimeTools2013 naast elkaar?

TimeTools2113 en TimeTools2013 bestaan naast elkaar. TimeTools2113 gaat over tijdbeleving en afstemmen op de Triale Dreamspell. Hierbij is het van belang om gebruik te maken van de meest zuivere kalender, de Triale Dreamspell. TimeTools2013 gaat over het ontdekken van het Groene Hart in jezelf. De beste ingang is het tijdzegel en de tijdlus van je geboortedag in de (duale) Dreamspell. Je bent immers opgegroeid in de dualiteit, dus zult veel meer herkenning hebben bij de duale Dreamspell. Als je eenmaal inzicht hebt in je 4D persoonlijkheid in de dualiteit, kun je de sprong wagen naar het onderzoeken van je triale zelf.