Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

Onze missie en visie:

 

Leven vanuit het Groene Hart

TimeTools2113 wil het mogelijk maken om elk moment van de dag, in elke situatie, te kunnen leven vanuit het Groene Hart! Hiervoor is het nodig om aan te voelen waar het tijd voor is. Wij menen dat de Triale Dreamspell hiervoor het meest geschikte instrument is. TimeTools2113 wil deze kalender zo tastbaar maken, dat iedereen ermee kan werken. 


Van dualiteit naar trialiteit

Daarnaast willen we een triale werkelijkheid in de wereld zetten. We constateren dat toenemende tegenstellingen in de wereld uiteindelijk worden veroorzaakt door dualiteit in ons eigen denken en doen. We bevelen de Triale Dreamspell aan als een krachtig instrument om de dualiteit uit je eigen leven te bannen en je ten diepste te verbinden met de drie-eenheid van het bestaan.


Ons persoonlijke verhaal

De Triale Dreamspell kalender is door ons in 2013 bij 'toeval' ontdekt. We hebben de kalender in 2016 voor het eerst wereldkundig gemaakt via de website van TimeTools2013. Tot die tijd waren we grote aanhangers van de Dreamspell kalender, zoals die door José Arguëlles in de wereld is gezet; ook onderkenden we het belang van de Quiché Telling.

In die tijd waren we zo bedreven geworden in het werken met de Dreamspell dat we een enorme flow creëerden in ons leven. We merkten echter ook dat de tegenstellingen in ons leven toenamen. We zagen dit niet alleen in ons eigen leven, maar ook in de wereld als geheel. 

Toen de Triale Tzolkin op ons pad kwam, realiseerden we ons dat de Dreamspell en de Quiché Telling eigenlijk duale systemen zijn, die een wereld vol tegenstellingen in stand houdt. Sterker nog: door de flow kan het licht snel groeien, maar het donker zal even hard meegroeien... Er was maar één manier om hieruit te komen - en dat was overschakelen naar onze gloednieuwe Triale Dreamspell kalender.

De overgang naar de Triale Dreamspell kalender is voor ons een lastige beslissing geweest. We waren erg gehecht geraakt aan de Dreamspell en moesten eerst wennen aan de veranderingen. Daarnaast wisten niet hoe de buitenwereld zou reageren op onze innovatie en we wilden onze doelgroep niet in verwarring brengen. We beseften echter dat de flow van de (duale) Dreamspell ons naar de Triale Dreamspell had gebracht. Daarom hebben we er uiteindelijk ook op vertrouwd dat het goed was om de sprong te maken naar de nieuwe, triale werkelijkheid.


Onze ervaring met de Triale Dreamspell

Inmiddels volgen we al geruime tijd het spoor van de Triale Dreamspell en kunnen we zeggen dat de flow van de Triale Dreamspell net zo herkenbaar is als de flow van de klassieke Dreamspell. Er is echter wel veel veranderd in ons leven! We raden iedereen aan om de dualiteit zo snel mogelijk te verlaten, want deze houdt ons in de greep van vervelende tegenstellingen. Op de website van TimeTools2013, die nog werkt met de duale kalender, hebben we daarom de tijdnavigatie via de Dreamspell kalender verwijderd. We bieden al jaren geen 'duale' tijdlusmelder meer aan. In onze ogen is de triale kalender noodzakelijk om het paradijs op Aarde te bereiken; het is dan ook van het grootste belang om helder en eenduidig te zijn in onze communicatie.


Wat is TimeTools?

TimeTools is een initiatief van Albert-Jan Abma en Fabiënne Abma-Orlemans. Sinds 2007 zijn wij al bezig met het moderniseren van de Tzolkin, de oude Maya kalender. We maken oude kennis bruikbaar voor de moderne samenleving. We doen dat via drie initiatieven:

1) TimeTools2013 brengt je in contact met de kracht van de Dreamspell kalender. Op de website kun je jouw eigen tijdzegel en archetype uitrekenen. We bieden diverse producten aan waarmee je direct jouw rol in de (moderne) wereld gaat begrijpen, als ook de uitdagingen die daarmee samenhangen. Klik HIER om de website van TimeTools2013 te bezoeken. 

2) TimeTools2113 beschrijft de Triale Dreamspell Kalender. Op deze website kun je elke dag lezen waar het tijd voor is. Ook worden langere tijdperiodes beschreven, die dieper liggende processen van groei en ontwikkeling beschrijven. Deze site is helemaal ingericht voor tijdnavigatie.

3) TimeTools Innovations is een nieuw project en beoogt met behulp van de Tzolkin concrete maatschappelijke innovatie aan te jagen. 


Contactgegevens

TimeTools2113 is een initiatief van Fabiënne Abma-Orlemans en Albert-Jan Abma

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TimeTools2113 is onderdeel van het bedrijf TimeTools2013

KvK nummer: 01164987

BTW nummer: NL001466545B55


Over de naam 'TimeTools'

De letterlijke vertaling van het woord 'TimeTools' is ‘tijdgereedschappen’. Dit is precies waar we voor staan: hulpmiddelen aanreiken om met tijd, de vierde dimensie, te kunnen werken.


Over het getal 2113

Het getal 2113 heeft een dubbele betekenis:

  • Ten eerste kun je 2113 ook lezen als 21 x 13. Dit staat voor 21 tijdzegels en 13 tonen. 21 x 13 is 273 en dit is precies de omvang van de Triale Tzolkin.
  • Ten tweede kun je het getal 21 eruit lichten: we beschouwen we de Triale Dreamspell als dé Tzolkin toepassing van de 21e eeuw.