Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

De Triale Tzolkin kan vanaf heden ook vanuit de 5D laag worden uitgelezen! Het is zelfs zo dat de triale werkelijkheid een randvoorwaarde blijkt te zijn om 5D te kunnen uitlijnen met het dagelijkse leven op Aarde. Het grote licht kan de aarde niet bereiken in een wereld van tegenstellingen (dualiteit), omdat het donker dan ondraaglijk wordt. We hebben het ritme van de drie-eenheid en de kwaliteiten van het 21e tijdzegel, FLORA (aartsengel) nodig om het 5D licht te verankeren in ons lijf en ons dagelijkse leven.

Wij merken dat steeds meer mensen behoefte hebben aan lichtheid in hun leven. Op 22 maart 2023 heeft een enorme verschuiving in het energieveld van de aarde plaatsgevonden. Sinds die dag hebben wij gemerkt dat het 4D dagadvies niet meer volstaat. Iedereen heeft het simpelweg nodig om zijn of haar ziel af te stemmen op ritme waarin de 5D thema's zich aandienen.


Online informatieavond over 5D dagadvies (en tijdlusmelder):

Wat is 5D en hoe helpt de Triale Tzolkin mij navigeren in deze nieuwe wereld?

Datum: dinsdagavond 9 mei, van 20.00 - 22.00 uur.

De avond bestaat uit een online ontmoeting, waarin eerst uitleg wordt gegeven over de vijfde dimensie en de rol van de Tzolkin in het verankeren van de 5D trilling in je leven. We gaan ook (kort) in op de basisprincipes van de vijfde dimensie, zoals het werken met parallelle levens, DNA shifts, co-creatie, integriteit, het belang het witte licht en het openen van verborgen werelden. Kortom: we leven in een tijd met ongekende mogelijkheden, maar hoe herkennen we deze in ons eigen leven? Er zijn namelijk ook veel dwaalsporen! Gelukkig wijst de Triale Tzolkin ons de weg. In het tweede deel van de avond is er gelegenheid voor vragen. Er kunnen ongeveer 20 mensen deelnemen. Meld je aan door via Whatsapp een bericht te sturen naar Albert-Jan Abma / TimeTools2113 met het verzoek om de online informatieavond bij te wonen. De kosten bedragen 20 euro per persoon. Desgewenst kun je ook e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wat brengt het 5D tijdadvies?

Je zult merken dat het lezen van het 5D advies een ander effect op je heeft. Het is geschreven vanuit de 5D trilling en zal daarom ook de 5D trilling in jouw systeem aanzetten. De thema's in de vijfde dimensie zijn gericht op zuiverheid, authenticiteit en het dienen van je Hogere Zelf. Door de Triale 5D Tzolkin te volgen, verwijder je ruis uit je leven en kun je gaan werken met de kracht van het witte licht en je Hogere Zelf. Dit is geen overbodige luxe, maar broodnodig om mee te komen met de nieuwe, hoge trilling van Moeder Aarde.

Klik HIER om de 5D kalender te bezoeken.


Wat gebeurt er als ik blijf afstemmen op de 4D trilling?

De 4D trilling heeft ons gediend in de overgangstijd. Deze laag heeft ons helpen herinneren wat het is om in het eenheidsveld te stappen en vreugde te voelen in je hart en in eenheid te komen met de wereld om je heen. Dit blijft ook heel belangrijk!! De Triale Tzolkin kan je nog steeds helpen om de dualiteit achter je te laten - en dat is veel waard! Maar je blijft nog steeds vatbaar voor patronen uit het verleden, die telkens opnieuw in je leven komen. Je trekt onbedoeld veel ruis aan, waardoor je leven onnodig zwaar is.

Klik HIER om de 4D kalender te bezoeken.  


Hoe krijg ik toegang tot het 5D dagadvies en/of de 5D tijdlusmelder?

Stuur via Whatsapp een bericht terug naar Albert-Jan Abma / TimeTools2113 met het verzoek om een 5D abonnement. Een abonnement is geldig voor 273 dagen en kost 50 euro. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via een tikkie. Je krijgt niet alleen toegang tot het 5D dagadvies, maar ook tot de 5D tijdlussen van 13 dagen en zelfs de 5D laag van de 7 kastelen (periodes van 39 dagen). De vijfde dimensie is dus uitgewerkt in alle lagen van de Tzolkin!