Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

Meestromen met de Triale Dreamspell geeft enorme tijdwinst

De Triale Dreamspell stelt je in staat om sneller de juiste keuzes te maken. Het voorkomen van peinzen en piekeren kan je een flinke tijdwinst opleveren. Nog belangrijker is echter dat je met behulp van de Triale Dreamspell de keuzes gaat maken, die jouw leven in een stroomversnelling brengen. Je komt op een spoor terecht waar energie op zit. Hierdoor kun je je elke dag opladen en zul je veel energie en vreugde ervaren. Dit geeft tijd voor extra dingen.


Bijzondere mensen komen in je leven 

Door gebruik te maken van de Triale Dreamspell, maak je de keuzes van je hart. Wist je dat je hart erop uit is om jou in contact te brengen met zielsverwanten? Door de Triale Dreamspell te volgen, komen er vanzelf mensen in je leven die bij je passen. Dit hoeven geen vrienden voor het leven te zijn. Vaak zijn het mensen die je verder helpen met een deel van je persoonlijke ontwikkeling. Het zijn meestal intense contacten die veel nieuwe inzichten brengen. Eigenlijk trek je in elke fase van je levenspad de juiste 'coaches' aan.


Snelle persoonlijke ontwikkeling

Met de Triale Dreamspell kun je razendsnel bewust worden van de essentie van de situaties die je meemaakt. Dat geld ook voor situaties die je misschien niet prettig vindt. Hoe lang duurt het bij jou tot je de waarheid van een kritisch persoon tot je hebt laten doordringen? Misschien heb je de boodschap wel in de wind geslagen, totdat je een jaar later dezelfde woorden van een ander heb gehoord. Zou het niet mooi zijn om dit jaar te besparen? Met de Triale Dreamspell heb je snel door of iemand de energie van de dag pakt of juist niet. Hierdoor kun je krachtig filteren, zonder dat je een 'bord voor je kop' hebt.
Magische realiteit

Met de Triale Dreamspell stap je een werkelijkheid binnen, waarin het 'onmogelijke' binnen bereik komt. De Triale Dreamspell regelt voor jou dat alle groeistappen in de juiste volgorde plaats vinden. Het lijkt er wel eens op dat je moet 'omrijden', maar dan is er altijd sprake van flow en synchroniciteit. Zo krijg je altijd te weten of je nog 'goed' rijdt. Op een bepaald moment ga je ontdekken hoe al je ervaringen in elkaar klikken. Dan besef je pas echt de kracht van de Triale Dreamspell. Jouw hartewens gaat in vervulling, zonder dat je kunt bedenken hoe je het zou moeten bereiken.