Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

Een voorbeeld van een dagadvies 

De Triale Dreamspell kalender (Tzolkin) vertelt je elke dag waar het tijd voor is. Stel: het is vandaag 9 IMIX (moeder). Wat zegt jou dit? Je weet dan dat de gebeurtenissen van vandaag in het teken staan van het tijdzegel IMIX. We laten, gemakshalve, het getal 9, de 'toon' van de dag, buiten beschouwing. Het is nodig om op zoek te gaan naar de webpagina met het dagadvies voor het tijdzegel IMIX.


De opbouw van een advies op de website

Als je het dagadvies van IMIX hebt gevonden, vind je de volgende affirmaties:

 

  IMIX (moeder):
  Ik voel me verbonden met de wereld om me heen en ervaar geluk wanneer ik kan zorgen
  Ik ben verbonden met de aarde en koester al het leven
  Ik wil mijn levensgevoel met anderen delen en start initiatieven om hier uiting aan te geven

Keuzes maken op basis van het dagadvies  

Om af te stemmen op de energie van de dag kun je 's ochtends vroeg de affirmaties van het tijdzegel op je laten inwerken. Desgewenst bekrachtig je de affirmaties door ze hardop uit te spreken. Waarschijnlijk weet je dan nog niet hoe deze affirmaties jou van pas kunnen komen, maar dat geeft niet. Vervolgens leef je gewoon je dag. Je komt altijd situaties tegen dat je keuzes moet maken, dilemma's ervaart of een mening moet vormen. Op dat moment is het raadzaam om terug te denken aan de affirmaties.


Afstemmen op de kracht van het tijdzegel 

Op een dag die in het teken staat van het tijdzegel IMIX, is het belangrijk om te kiezen voor verbinding. IMIX vraagt van jou om je te verbinden met het leven om je heen. Het is dus nodig dat je weet wat verbinden is, hoe je het doet en hoe je je voelt als de verbinding wel of niet tot stand komt. Verbinding is een kwaliteit van het hart. Het afstemmen op het zegel gaat je dus beter af, naar mate je meer vertrouwd bent met de kwaliteiten (en valkuilen) van het zegel.


Vrije associaties zijn ook effectief!

Een tijdzegel heeft verschillende gezichten; er zijn ook verdiepende lagen. De affirmaties op de website geven een goede eerste impressie. Hoe beter je het tijdzegel kent, hoe meer je in staat bent om de energie te herkennen in de situaties die je meemaakt. Op een dag met het tijdzegel IMIX kun je ook vrij associëren op het archetype moeder. Wat zou een bekwame moeder doen in de situaties die je meemaakt? Of wat zou Moeder Aarde wensen?


Afstemmen op de Triale Dreamspell vraagt enige oefening

Het leren werken met de Triale Dreamspell is net als het leren van een nieuwe taal: het lukt simpelweg niet in één dag. Het kost oefening en geduld. Het leerproces wordt leuker als je er ook met anderen over kunt praten. Deel je ontdekkingstocht daarom met mensen die ook klaar zijn voor het Groene Hart.